Kuva: Markus Perko / Studio Monsteriluola

Tervetuloa jäseneksi!

Kuka tahansa Suomen kansalainen on tervetullut Hämeenlinnan keskiaikayhdistyksen jäseneksi. Jäsenyyden myöntää yhdistyksen hallitus.

Henkilöjäsenen jäsenhakemuksen voit jättää näin:

1. Täytä ja lähetä sähköinen hakemus netissä bit.ly/keskiaikayhdistys Lähetettyäsi hakemuksen saat hetken kuluttua vahvistusviestin, sinun tulee se kuitata. Tarkista varmuuden varalta roskapostisi. Lähettäjä on Membook.

2. Yhdistyksen hallitus käsittelee hakemukset ja päättää jäsenistä kokouksissaan. Jäseneksi hyväksytylle lähetetämme jäsenmaksulaskun, ja sen maksamalla vahvistat jäsenyytesi. Vuotuisjäsenyys maksaa varsinaiselta jäseneltä 25 €. Kannatusjäsenmaksu on 50 €.

Jos edustat yhteisöä ja haluatte yhteisöjäseneksi, ota yhteys hallitukseen: keskiaikayhdistys(at)keskiaikayhdistys.fi . Jäsenmaksu on yhteisöjäseneltä 50 € vuodessa.