Talkoolaisuus

Liity mukavaan porukkaamme ja osallistu talkoolaisena vauhdikkaisiin tapahtumiimme ympäri Suomea!

Kesällä 2022 yhdistys on ollut mukana mm. Turun linnan turnajaisissa, Hämeen Keskiaikafestivaaleilla ja September Openissa Kemiönsaaressa. Talkooporukassa pääset seuraamaan tapahtumatuotannon toteutumista keskiaikaisessa hengessä.

Talkooväkemme saa etuja, kuten ruokailun ja vapaan pääsyn tapahtumiin. Oletko sinä tuleva somistaja, lipunmyyjä, tavernan reipas apulainen vai jokapaikanhöylä, joka ei epäröi ryhtyä mihin vain touhuun? Tule mukaan!

Talkoolaiseksi ilmoittautuminen ei vaadi jäsenyyttä ja kaikki innokkaat ovat tervetulleita rakentamaan huikeita tapahtumia kanssamme. Hämeen Keskiaikafestivaalin talkoolinkki.

Muiden tapahtumien talkoohakuun pääset tästä.